Handelsbetingelser

  • Træningsforløb, massage og kostvejledning sælges af ActiveSeasons IS.

CVR nr.: 40944532

Adresse: Helenelyst 348, 8220 Brabrand

Tilmeldingen på det valgte træningshold er først gældende efter betaling. Bekræftelse på tilmeldingen fås via mail samme dag som tilmeldingen er foretaget. 

 Rettigheder

Rettighederne til de udleverede produkter tilhører ActiveSeasons IS.

Alle produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden vis distribueres uden skriftlig samtykke fra ActiveSeasons IS.

 Bekræftelsesmail

ActiveSeasons IS kan ikke tage særlige forholdsregler ift. spamfiltre eller fejlagtige mailadresser. Derfor er det kundens eget ansvar at sikre, at de modtager bekræftelsesmail fra os. Vi opfordrer til, at kunden tjekker sit spamfilter. I tilfælde af problemer er kunden til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Kunden modtager bekræftelse for tilmeldingen via sin emailadresse, og det er kundens eget ansvar at gemme denne bekræftelse. Tilmeldingen er først gyldig når ActiveSeasons IS har modtaget betaling via kontooverførsel.

 Betaling

Betaling af træningsforløb foregår via kontooverførsel.
Andre produkter kan betales via MobilePay.

ActiveSeasons IS forbeholder sig retten til at annullere køberens ordre ved trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. ActiveSeeasons IS tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Betingelser ved køb af forløb og andre produkter.

ActiveSeasons IS kan til hver en tid stoppe samarbejdet med en kunde i et personligt forløb. I sådanne tilfælde får kunden det resterende beløb refunderet.

ActiveSeasons IS kan til enhver tid aflyse en træning, et trænings- eller kostvejledningsforløb og massageaftale med op til to timers varsel. I sådanne tilfælde kan kunden deltage på et andet træningshold eller træningen kan udsættes. Kostvejledninger eller massage-aftaler kan udsættes. Hvis ikke det lykkes at udsætte aftaler eller finde andre løsninger kan kunden få beløbet tilbagebetalt.

Ved køb af træningsforløb er følgende gældende:

  • Pladsen er først din, når ActiveSeeasons IS har modtaget din betaling.
  • Tilmeldingen er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene. Det er dog muligt selv at være ansvarlig for at sælge sin tilmelding til en anden, hvis man er forhindret. ActiveSeasons skal have besked herom. 
  • I tilfælde af skader eller længerevarende sygdom er det ikke muligt at få refunderet pengene. Man har til gengæld mulighed for at udskyde sin tilmelding til et fremtidigt træningsforløb eller selv være ansvarlig for at sælge sin tilmelding til en anden. ActiveSeasons skal have besked herom. 
  • På holdene i Århus og omegn er lørdagstræningerne altid en del af træningsforløbet og indgår altid i prisen.
  • Da ActiveSeasons er et træningsfællesskab for voksne, er det ikke muligt at have børn med til træningerne. Hvis der skulle opstå enkeltstående situationer, hvor det ikke er muligt for dig at deltage i træningen medmindre børnene er med, kan der laves undtagelser. 
  • Til lørdagstræningerne er børnene meget velkomne. Deltager børnene aktivt i selve træningen koster det 50 kr. pr. barn. 
ActiveSeasons kan udskyde sæsonen på ubestemt til i tilfælde af restriktioner fra Sundhedsmyndigheder (f.eks. restriktioner forbundet med Covid-19)


På helligdage vil nogle hold blive samlet, og træningerne vil foregå om formiddagen.

 

 Ansvarsfraskrivelse

Vi gør brug af viden fra universitetsuddannelsen i Idrætsvidenskab, fysioterapiuddannelsen, læreruddannelsen, personlig-træner-uddannelser, andre relevante kurser samt personlige erfaringer.

Alt hvad vi foretager os og formidler skal betragtes som en inspiration, som vi stiller til rådighed uden nogen garanti.

Forsikring

I tilfælde af skade med méngrad er det deltagernes egen ulykkesforsikring, der er dækkende.

Behandling af personoplysninger

ActiveSeasons IS gør brug af dine personoplysninger til enkelte gøremål. Disse gøremål har hovedsageligt til formål at optimere kundens købsoplevelse. ActiveSeasons IS gør brug af dine personoplysninger til at administrere kundens køb, forespørgsler og levering af produkter og tjenester. Derudover anvendes dine persondata til markedsføring.

Vi registrerer navn, mailadresse og telefonnummer.

Ret til indsigt

Kunden har med visse lovmæssige begrænsninger retten til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om vedkommende. Kunden kan bede om indsigt i persondata, der er registreret ift. køb og forespørgsler.

Øvrige rettigheder

Ifølge databeskyttelseslovgivningen har kunden en række rettigheder. Disse kan der læse om i ActiveSeasons databeskyttelsespolitik.