Personlig Træning

Skræddersyet til dig

Med personlig træning kan du forvente et træningsforløb, der er tilpasset til dig og dine behov. Din træner vil støtte og motivere dig igennem træningerne og sikre, at kvaliteten er i top. Vi garanterer, at du vil blive mødt på dit individuelle niveau, og din træner vil gøre sit ypperste for at lære dig og din krop at kende, så du får de bedst mulige træningsoplevelser.

Træningerne kan foregå i naturen i eller omkring Aarhus, eller i træningssalen i Det Sunde Hus i Åbyhøj. Bor du selv i Aarhus og ønsker træning på din private grund, så kan dette også lade sig gøre.

Såfremt du ønsker at dele din træning med en ven/veninde, søster/bror eller mand/kone, så er det også en mulighed.

Priser

UDENDØRS

Priser

DET SUNDE HUS

SMALL GROUPS

Er i en gruppe venner/veninder eller måske en familie (max 4 pers.), som ønsker at træne sammen, er dette et oplagt valg! Træningerne tilpasses jeres fælles ønsker og behov. Jeres træner vil støtte og motivere jer gennem træningerne og sikre at kvaliteten er i top. Vi garanterer varierede og inspirerende træninger, hvor I får mulighed for at samarbejde, konkurrere og vigtigst af alt: have det sjovt.

Træningerne kan foregå i naturen i eller omkring Aarhus, eller i træningssalen i Det Sunde Hus i Åbyhøj. Bor I selv i Aarhus og ønsker træning på privat grund, så kan dette også lade sig gøre

Priser

UDENDØRS

Priser

DET SUNDE HUS

For nærmere aftale kontakt os via:

Eller