Massage

At kunne bruge sin krop og have et aktivt liv er et kæmpe privilegium! Derfor er det også yderst afgørende, at vi lytter til vores krop og tillader den at få en pause, så den kan restituere. Mærker du muskel- og ledsmerter eller har du bare brug for et afslappende afbræk fra hverdagen, så er massage helt oplagt.

Både Katrine og Marlene tilbyder både dybdegående sportsmassage samt afslappende velvære massage, som du kan læse mere om i det følgende.

HVAD ER

SPORTSMASSAGE?

Sportsmassage er i høj grad godt for dig, der har ømme muskler, stive led, smerter og spændinger. Ved sportsmassage har vi som udgangspunkt hele kroppen i fokus med det formål at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppen under træning. Derudover vil behandlingen også bidrage til at løsne spændte muskler, løsne op for affaldsstoffer og minimere risikoen for skader. Har du i forvejen nogle små-skader eller smerter, vil vi naturligvis tage hensyn til dette.

Det er vigtigt at pointere, at vi ikke yder fysioterapeutisk behandling, og at vi aldrig vil kunne garantere, at problemerne vil forsvinde helt. Det er vores hensigt at afhjælpe problemet ved at afspænde de omkringliggende muskler, forebygge lignende problematikker og så vidt muligt forhindre kompensationsskader.

HVAD ER

VELVÆRE MASSAGE?

Velvære massage er til dig der har brug for blid afspænding, indre ro og velvære. Ved denne form for massage arbejdes der i det ydre muskellag på kroppens bagside med henblik på, at dine ømme muskler afspændes langsomt, og cirkulationen forbedres, mens du kan slappe helt af.

Har du f.eks. mange ting om ørene, reagerer kroppen med spændinger, uro og i nogle tilfælde ved forhøjet blodtryk samt andre symptomer. Velvære massagens blide strøg og langsomme overfladiske tag kan hjælpe dig med at mærke kroppen og på den måde flytte fokus fra netop det, der skaber stresstilstand.

Har du brug for lidt selvforkælelse, er velværemassage det rette valg for dig.

Massage

priser

Ved køb af 10 ugers træningsforløb fås 10% rabat på massage.