Hvem er vi?

Katrine Bruun

Marlene Kusk

Jeg er 24 år og bor i Åbyhøj med min kæreste Malte. Jeg vil beskrive mig selv som en livsglad person. Jeg nyder at bevæge mig, være kreativ, tilbringe tid med mine kære og få lov til at fordybe mig i projekter der interesserer mig. 

Jeg læser på kandidatuddannelsen i Idræt på Aarhus Universitet og er tilmed uddannet personlig træner og sportsmassør fra Idrætshøjskolen Viborg IH. For mig er et aktivt liv et kæmpe privilegium, som jeg mener, der skal udnyttes til fulde! 

I øjeblikket bruger jeg meget tid på at dyrke Crossfit men har brugt det meste af mit liv i en idrætshal som konkurrencegymnast. Jeg har 4 års erfaring som fysisk træner og har tidligere undervist i både gymnastik og børnesvømning. 

Som træner er det vigtigste for mig, at mine klienter føler sig mødt på deres niveau og motiveret til at yde deres bedste. Sammen med Marlene er det min fornemste opgave at sætte rammerne for dette fantastiske træningsfællesskab. 

Uddannelse:

  • Bachelor i Idræt 
  • Personlig træner
  • Sportsmassør

Jeg er 25 år og bor i Aarhus C med min kæreste Jeppe. Jeg en meget glad, smilende og positiv pige, der nyder at være i selskab med andre mennesker. 

Til dagligt læser jeg en kandidat i Idræt på Aarhus Universitet. Sideløbende med mit studie har jeg taget en uddannelse som kost- og livsstilscoach ved Træner Akademiet. 

I min fritid er jeg meget aktiv og bruger en stor del af min tid på at løbe, gå til spinning og styrketræne. Jeg er tidligere gymnast og har derudover spillet både håndbold og fodbold. 

Jeg har arbejdet som fysisk træner i lidt over 2 år og har tidligere undervist i gymnastik og været instruktør på Pulsskolen.

Jeg vil til enhver tid forsøge, at få alle mine klienter til at blive udfordret på det niveau, de befinder sig på. Sammen med Katrine er det min opgave at sætte rammerne for et godt træningsfællesskab – og det glæder jeg mig til!

Uddannelse:

  • Bachelor i Idræt
  • Kost- og Livsstilscoach