Hvad er ActiveSeasons?

ActiveSeasons er et træningskoncept i Åbyhøj, Brabrand, Mindeparken og på Mors. En stor del af vores holdtræninger foregår udendørs, da det er vores overbevisning at træning i det fri bidrager med forøget overskud og energi. Vi mener, at naturen er et fremragende træningscenter, som tilbyder et hav af inspirerende og motiverende træningsmuligheder. Udover vores udendørs træningshold tilbyder vi også indendørs træningshold i Det Sunde Hus.

Støttende træningsfællesskab

Som deltager kan du forvente et inkluderende træningsfællesskab, som er passioneret, socialt og støttende. Det sociale aspekt er højt prioriteret, da vi ved, at træning i et fællesskab med andre er det, der holder dig ”active through all seasons”.

Alle kan være med

Uanset om du ønsker at forbedre din generelle sundhed og velvære, få mere overskud, blive stærkere eller bare træne i et sjovt og socialt miljø, er ActiveSeasons lige noget for dig!

Trænerne hos ActiveSeasons er erfarne fysiske trænere, som vil udfordre og støtte dig til at yde dit bedste. Alle deltagere har forskellige udgangspunkter, og trænerne sikrer, at alle niveauer tilgodeses, således alle deltagere kan træne sammen i et positivt og støttende miljø.
Varieret træning

Træningerne er alsidige og består af en kombination af styrke- og konditionstræning. Vi gør både brug af egen kropsvægt og træningsredskaber som bl.a. TRX, Kettlebells, elastikker og Slam Balls. Vi garanterer sved på panden, ømme muskler og røde kinder!