Frida Juel Tarpgaard

træner

  • Fysioterapeut studerende
  • Massør

Jeg hedder Frida og er bosat i Aarhus, hvor jeg også er vokset op. 

Til hverdag har jeg min daglige gang på VIA N, hvor jeg læser til fysioterapeut på 2. semester. Jeg nyder dagligdagen med studie og motion, hvilket kan være en løbetur, styrketræning eller en klatretur i boulders. Mine timer i hvile bruger jeg på at være kreativ ved at strikke eller sy eller nyde selskabet af mine skønne venner og min kæreste. 

Jeg har spillet håndbold en stor del af mit liv, men efter at have prøvet kræfter med forskellige ting på højskole er jeg blevet bidt af forskellige træningsformer, herunder crossfit og styrketræning og jeg nyder generelt alsidigheden ved at prøve kræfter med forskellige former for motion. 

En vigtig ting for mig ved motion er, at det skal være sjovt uden at man behøver at måle og veje sine fremskidt, samtidig med at det giver et stort selvtillidsboost at få rykket på sine grænser for, hvad kroppen kan. 

Jeg ser virkelig frem til at skabe træningsglæde ude blandt skønne deltagere, og til at bruge min viden fra mit studie til at skabe de bedste rammer og forudsætninger for træningerne. 

Deltagerne kan se frem til nogle træninger med sved på panden og god energi (også på regnvejrsdage).