Janneke Lanng

træner

  • Lærerstuderende 
  • 4 års erfaring som fysisk træner

Mit navn er Janneke, og jeg bor i hjertet af Aarhus. Jeg er en energisk, storsmilende og udadvendt ung dame, som altid er god for et godt grin og en high five.

Til dagligt læser jeg til lærer på VIA College i Aarhus C. Jeg har undervisningsfagene matematik, tysk og idræt og brænder for at undervise, formidle og inspirere unge mennesker i udskolingsalderen. Jeg har tidligere arbejdet 3 år som efterskolelærer i Vestjylland, hvor jeg bl.a. underviste i gymnastik og fysisk træning – og dét var bare fedt!

Jeg er helt tosset med sport, fysisk aktivitet og alternative måder at bevæge sig på. Jeg træner til dagligt crossfit, løber ture og slår mig desuden løs på læreruddannelsens fodboldhold. Fodbold er jeg meget ny i, men jeg har derimod dyrket springgymnastik siden jeg var helt lille på både forenings- og landshold. På læreruddannelsen har jeg desuden valgfaget ‘Idrættens 4. dimension’, hvor vi jonglerer, lærer sjippetricks og udforsker forskellige bevægelsesmønstre – og det er bare lige mig!

Som træner og underviser sætter jeg stor værdi i et stærkt fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og udfordret på netop deres niveau. Den gode stemning, høj musik, bevægelsesglæde og fede makker-workouts – dét er, hvad man kan forvente, når jeg tropper op som træner!