Signe Nybo

træner(afløser)

  • 3 års erfaring som fysisk træner
  • Personlig træner
  • Lærer

Jeg er 25 år og bor i Aarhus C. Jeg vil beskrive mig selv som en glad, udadvendt og energisk person, der stortrives i sociale sammenhænge. Jeg er drevet af nysgerrighed og nyder at blive udfordret samt lære nye ting.

I sommeren 2022 blev jeg færdigudannet lærer fra VIA University College i Aarhus C. Mine undervisningsfag er matematik, dansk og idræt målrettet udskolingselever. Derudover er jeg uddannet personlig træner på Idrætshøjskolen Viborg IH.

Ved siden af studiet bruger jeg meget af min tid på at styrketræne, løbe og spille håndbold. Jeg har spillet håndbold i størstedelen af mit liv, hvilket har resulteret i en stor interesse for høj puls- og intervaltræning.

Jeg har 3 års erfaring som fysisk træner og 1 års erfaring som idrætslærer for 7.-9. klasse i folkeskolen. Som træner har jeg fokus på at skabe et godt træningsfællesskab, hvor samtlige deltagere bliver udfordret på deres niveau og går glade fra træningen. Mit mål er, at der til træningerne både skal være plads til, at vi kan presse hinanden, svede sammen og grine sammen.