Emma Hjertmann

træner(afløser)

  • Personlig træner 
  • Sportsmassør
  • Lærer

Jeg er 27 år og bor i hjertet af Århus med to roomies. Jeg er en smilende, glad og nærværende pige, som bruger meget tid med venner og familie – det betyder rigtig meget for mig.

I sommeren 2022 blev jeg færdiguddannet lærer fra VIA University College i Aarhus C. Mine undervisningsfag er Matematik, Idræt og håndværk og design.

Jeg har gået 10 måneder på Viborg idrætshøjskole hvor jeg blev uddannet personlig træner og sportsmassør. En oplevelse som har givet mig enorm meget menneskeligt og sportsligt!

Sporten har altid fyldt meget for mig. Det er enormt vigtig for mig at være aktiv, og jeg elsker at svede og have det sjovt i fællesskab med andre, for så glemmer jeg tit hvor hårdt det kan være.

Da jeg var yngre spillede jeg meget håndbold og de seneste 10 år har jeg været aktiv med en blanding af løb, MTB, styrketræning og svømning.

Som træner bestræber jeg mig på, at alle (uanset kompetencer og eller erfaringer) vil gå fra mine træninger med en smil og en følelse af, at have ydet sit bedste i fællesskab med andre.