Mathilde Steen

Afløser

  • Fysioterapeut
  • Massør

Jeg bor i Århus C med min kæreste Thomas. Jeg er en energisk og glad pige der går passioneret ind i det jeg bruger min tid på. Jeg nyder at være social, og derfor betyder mine nærmeste og mine fællesskaber rigtig meget for mig.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Århus N. Jeg er fascineret af menneskekroppen, så jeg synes det er utrolig givende og spændene at blive klogere på dette igennem mit fag.

Jeg elsker at være aktiv, og i min fritid bruger jeg meget tid på at lave gymnastik, både som aktiv gymnast og som instruktør. Derudover nyder jeg i høj grad at bruge naturen til løb og træning, og når der er tid tilovers, styrketræner jeg i fitness.

Træning giver for mig bedst mening når man kan udfordre kroppen i selskab med andre. For mig er det altafgørende at alle kan være med, uanset niveau. Der skal være plads til at den enkelte kan tonse, nørde, svede og vigtigst af alt grine og have det sjovt. Jeg elsker at motivere andre til at træne, da jeg selv har oplevet den glæden ved at holde sig aktiv. Jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af dette træningsfællesskab som ActiveSeasons har bygget op på mange gode værdier