Katrine Bruun

Stifter & træner

  • Cand.Scient i Idrætsvidenskab 
  • Personlig træner
  • Sports- og velværemassør

Jeg er 26 år og bor i Brabrand med min kæreste Malte og min datter Mille. Jeg vil beskrive mig selv som en livsglad person. Jeg nyder at bevæge mig, være kreativ, tilbringe tid med mine kære og få lov til at fordybe mig i projekter der interesserer mig. 

Jeg har en kandidat i Idrætsvidenskab på Aarhus Universitet og er tilmed uddannet personlig træner og sportsmassør fra Idrætshøjskolen Viborg IH. For mig er et aktivt liv et kæmpe privilegium, som jeg mener, der skal udnyttes til fulde! 

I øjeblikket bruger jeg meget tid på at dyrke Crossfit men har brugt det meste af mit liv i en idrætshal som konkurrencegymnast. Jeg har 6 års erfaring som fysisk træner og har tidligere undervist i både gymnastik og børnesvømning. 

Som træner er det vigtigste for mig, at mine klienter føler sig mødt på deres niveau og motiveret til at yde deres bedste. Sammen med Marlene er det min fornemste opgave at sætte rammerne for dette fantastiske træningsfællesskab. 

Udover at varetage denne skønne træningsvirksomhed i samarbejde med Marlene og vores skønne trænerteam, er jeg efterskolelærer på Kongensgaard Efterskole, hvor jeg dels sidder med udviklingsarbejde på sundhedsområdet og underviser i sundhed og diverse former for fysisk aktivitet. 

I november 2021 fik Malte og jeg en lille datter, hvorfor det har været nødvendigt at træde lidt i baggrunden og lade vores skønne trænere varetage holdtræningerne i en stor del af 2022.